1.22.2017

Тести з інформатики для 5 класів

ТЕСТИ ДЛЯ 5 КЛАСІВ з інформатики В ПРОГРАМІ MYTEST

(30 тестів по всіх темах)

Сьогодні тестування є одним із методів оцінювання навчальних досягнень учнів. Випускники проходять Зовнішнє незалежне оцінювання, де основна форма – це тестування, тому основне завдання школи – навчити учнів працювати з різними типами тестів.
Тести — це одна з ефективних форм проведення контролю знань. Така форма контролю має цілу ни­зку переваг:
  • охоплює контролем великий обсяг матеріалу; зменшує, порівняно з традиційним опитуванням, затрати часу на 50 відсотків;
  • швидка перевірка; оцінювання великої кількості учнів одночасно;
  • дає можливість для впровадження модульного навчання та системи рейтингового контролю;
  • передбачає об’єктивність оцінювання знань і як наслідок, підвищує позитивне стимулювання пізнавальної діяльності учнів;
  • універсальність, можливість відобразити всі стадії процесу навчання; є стимулюючим чинником, оскільки школярі вивчатимуть саме те, що оцінюється; контролює не тільки велику кількість теоретичних питань, але й практичні навички; дає можливість розробляти всеосяжний план оцінки знань учнів. Програмний продукт MyTest  використовую на уроках для актуалізації та перевірки  знань.
Кожен тест містить завдання різного характеру(вибір одного, вибір кількох, вказівка послідовності, співвідношення, вказівка істинності чи хибності тверджень, ручне введення тексту, вибір місця на зображенні та ін). Складені відповідно до нової програми 2016 року для учнів, які вивчали інформатику в 2-4 класах.






Немає коментарів:

Дописати коментар