3.06.2018

Топ - 10 корисних сервісів Google , про які мало хто знає

Топ - 10 корисних сервісів Google , про які мало хто знає

Корпорація Google відома не тільки своєю пошуковою системою , а й іншими корисними додатками і сервісами для різних потреб.
Google Earth , Google Maps і Google Street використовуються мільйонами людей по всьому світу. " tut-cikavo.com " представляє огляд менш відомих , але не менш корисних сервісів Google . 
Google Mars - екскурсії по Червоній планеті. Перевірити , чи є життя на Марсі , можна за допомогою програми Google Mars ,яка дозволяє переглядати безперервний потік нових супутникових знімків високого дозволу всього через кілька годин після того , як їх отримує NАSА . Користувачі також можуть подорожувати назад в часі , побачити Червону планету очима піонерів дослідження Марса в розділі історичних карт ( Historical Maps ) , вивчаючи давні карти астрономів Джованні Скіапареллі , Персиваля Ловела та інших . 
Google Scholar - система пошуку наукових статей Scholar - досить обширна система, що дозволяє отримати доступ до статей , дисертацій , книг, рефератів і судових рішень на сайтах професійних співтовариств , академічних видавництв , онлайн - сховищ і університетів.
Google Transliterate - сервіс , який дозволяє друкувати на потрібній мові, незалежно від вашого місця розташування.
Build - спільний проект австралійського підрозділу Google і компанії Lego. Він являє собою інтерактивний конструктор на базі браузера Chrome. На сайті програми потрібно вибрати точку на карті Австралії або Нової Зеландії і почати "будівництво" 
Google Think - сайт , на якому рекламщики і люди суміжних професій черпають натхнення та маркетингові ідеї.
Формула пошуку Google - сайт , який допомагає поглибити практичні пошукові навички користувачів . Експерти з пошуку Google пропонують прийоми і трюки , що допомагають користувачам краще орієнтуватися в пошуковій системі і знаходити саме те , що вони шукають.
Schemer - сервіс , який допомагає планувати проведення часу з друзями. Він працює особливо добре в густонаселених районах .
Google Sound Search - віджет , схожий на Shazam , який допоможе вам розпізнати мелодію, яка звучить.
Google Moderator - відкритий форум для збору ідей і питань.

Немає коментарів:

Дописати коментар