3.26.2021

Використання сервісу Genially


Genially (https://www.genial.ly/ ) – мультизадачний онлайн-сервіс для створення презентацій, інтерактивних зображень, карт, звітів, інфографіки, вікторин, плакатів, відео, стрічок часу, ігор та віртуальних посібників… І це ще далеко не повний перелік! Сервіс містить понад тисячу різноманітних шаблонів, за допомогою яких можна швидко і без зайвих зусиль створювати інтерактивний контент. Є безкоштовна та платна версії. У базовій версії цілком достатньо шаблонів для створення робіт, які вражають!


Genially - один інструмент для створення всіх видів дидактичних ресурсів, презентацій, ігор, інтерактивних зображень, карт, ілюстрованих процесів, резюме та ін.
Ідеально підходить для всіх рівнів освіти та електронного навчання.
Працювати в ньому просто і швидко, тому що він пропонує різні шаблони для створення ресурсів, великий вибір інтерактивності. Інтерактивність дозволяє додавати коментарі до об'єктів, відкривати спливаючі вікна, робити гіперпосилання на слайди проекту і зовнішні ресурси.
Genial.ly зберігає весь доданий вами контент в хмарному сховищі, тому ви можете залишити незакінчену роботу над проектом і продовжити її на іншому комп'ютері або з зручний для вас час.
Також, платформа підтримує спільну роботу, це означає що ви можете одночасно працювати над одним проектом з іншими людьми.
Ознайомтесь з можливостями сервісу за допомогою презентації, створеної в ньому.

Немає коментарів:

Дописати коментар