5.20.2021

Можливості сервісу Wordwall

Інтерактивна вправа в сервісі Wordwall 




Інтерактивні вправи та матеріали для друку

Wordwall можна використовувати для створення інтерактивних вправ і матеріалів для роздруку. Більшість шаблонів доступні в інтерактивному вигляді, а також у версії для роздруку.

Інтерактивні вправи можна відтворювати на будь-якому веб-пристрої, наприклад, комп'ютері, планшеті, телефоні чи інтерактивній дошці. Учні  можуть відтворювати їх самостійно, або це може здійснити вчитель  в той час як учні виконують вправу по черзі біля дошки.

Матеріали для друку можна роздрукувати з сайту або завантажити у вигляді файлу PDF. Їх можна використовувати як додаток до інтерактивної вправи або як окрему вправу.

Створення на основі шаблонів

Наші вправи створюються за допомогою шаблонів.

Ці шаблони включають знайомі класичні формати, як-от вікторина і кросворд. У нас також є аркадні ігри, наприклад, погоня в лабіринті і літак, а ще інструмент для управління класом, як-от план розсадження.

Щоб створити нову вправу, виберіть шаблон і додайте вміст. Це дуже легко: ви можете створити інтерактивну вправу всього за кілька хвилин.

Обрати інший шаблон 

Якщо ви вже створили вправу, ви все ще можете обрати для неї інший шаблон за допомогою натискання однієї кнопки. Це зекономить ваш час і допоможе впровадити зміни і покращити ресурси.

Наприклад, якщо ви створили вправу співставлення з іменами фігур, то можете перетворити її у кросворд з тими самими іменами фігур.

Таким же чином ми можемо перетворити ваш ресурс у вікторинупошук слів тощо.

Редагування будь-якої вправи

Не обов'язково використовувати заздалегідь створені вправи. Якщо ви знайшли вправу, яка чимось вам не підходить, ви легко можете відредагувати її вміст відповідно до своїх уроків і стилю навчання.

Теми та параметри

Інтерактивні вправи можуть мати різні теми. Кожна тема змінює вигляд вправи, використовуючи різну графіку, шрифти та звуки.

Крім того ви знайдете додаткові можливості встановлення таймера або редагування гри.

Матеріали для роздруку також мають варіанти. Наприклад, можна змінювати шрифт або видруковувати кілька копій на одній сторінці.

Завдання для учнів

Вправи у Wordwall можна задавати учням як завдання. Коли вчитель створює завдання, учні  спрямовуються до цього конкретного завдання і не мусять заходити через головну сторінку вправ.

Цю функцію можна використовувати у класі, де учні та учениці мають доступ до власних пристроїв, або задавати як домашнє завдання.

Результати всіх учнів зберігаються і стають доступними для вчителя .

Надання доступу вчителям та вчителькам

Будь-яку створену вами вправу можна зробити загальнодоступною. Це дасть змогу надсилати посилання на сторінку вправи у електронному листі, через соціальні мережі тощо. Це також дозволить іншим вчителям та вчителькам знаходити вправу у результатах пошуку спільноти, користуватися нею і створювати інші вправи на її основі.

Якщо бажаєте, ви можете залишити вправи приватними, тоді лиш ви матимете до них доступ.

Вбудовування у веб-сайт

Вправи Wordwall можна розміщувати на інших сайтах, використовуючи фрагмент коду HTML. Він працює так само, як функція додавання відео з YouTube чи Vimeo, що надає вам версію вправи, яку можна відтворювати на вашому власному сайті.


Використані матеріали : https://wordwall.net/uk/features

Немає коментарів:

Дописати коментар