10.08.2022

Міжнародний конкурс з інформатики та комп'ютерного мислення "Бобер" 2022



💥Наступний конкурс відбудеться 8-13 листопада.

💥Запрошуються учні 2-11 класів.

💥Реєстрація шкіл-учасників конкурсу проводитиметься до 1 листопада.

💥Участь у конкурсі безкоштовна (у зв'язку зі складною ситуацією, яка склалася внаслідок російської агресії)

    Нагадуємо, що Міжнародна спільнота Бебрас з великим співчуттям до України відредагувала на нечувані звірства росіян під час вторгнення.

    Наш конкурс - єдина велика міжнародна освітня спільнота, де Росію та Білорусь повністю виключили з участі у всіх заходах.

    Також у Новій Зеландії для переможців їхнього національного конкурсу встановлена спеціальна премія імені Юлії Здановської (багаторазової переможниці нашого конкурсу, всеукраїнських та міжнародних олімпіад з інформатики та математики, яка загинула під час російського обстрілу Харкова). Тому активна участь наших учнів в цьогорічному конкурсі також дуже важлива, щоб показати міжнародній спільноті, що ми існуємо, сильні і продовжуємо боротися!

    Дуже просимо вчителів інформатики та учнів активно долучатися до участі у конкурсі. Чим сильніші будуть наші позиції у конкурсі, тим більшою буде повага до нас і підтримка з боку міжнародної спільноти. Це буде і наш невеликий вклад в перемогу України.
    
    Для підготовки радимо використати Демоверсії завдань минулих років та Вказівки до їх розв'язування, розміщені у "Архіві завдань".

Звертайтесь до своїх регіональних координаторів.
Джерело: ФБ-сторінка "Міжнародний конкурс "Бобер" в Україні" перейти

Немає коментарів:

Дописати коментар